...

Inboedelverzekering vergelijken & direct besparen

Inboedelverzekering vergelijken of op zoek naar waardevolle informatie? Je bent op de goede plek. Op deze pagina kun je op onafhankelijk basis alle aanbieders van inboedelverzekeringen met elkaar vergelijken. Daarnaast beschikken we over informatie die je absoluut niet mag missen!

Wat is een inboedelverzekering precies?

Maak kennis met de inboedel verzekering. Het is één van de meest gekozen woonverzekeringen in Nederland en dan ook ontzettend populair. Maar wat is een inboedelverzekering precies? De inboedelverzekering is een type verzekering waarmee je je inboedel tot een maximaal verzekerd bedrag kunt dekken tegen schade. Je ontvangt een dekking wanneer de schade is ontstaan brand, vandalisme, inbraak of waterschade.

Voordat je de keuze maakt voor inboedelverzekering afsluiten willen we je graag wat belangrijke informatie mee geven. Op deze pagina hebben we alles beschreven over deze verzekering zodat jij uiteindelijk antwoord kan geven op de vraag: wat is inboedelverzekering?

Wat wordt er bedoeld met de inboedel?

We geven antwoord op de vraag: wat is een inboedelverzekering? Laten we eerst het belangrijkste begrip met je bespreken. Wat wordt er namelijk aangeduid met het begrip inboedel? Verzekeraars in Nederland spreken over je inboedel wanneer ze het hebben over alle roerende zaken in de woning. Wil je alle onroerende goederen in het huis verzekeren dan zul je de keuze moeten maken voor een opstalverzekering.

Vraag je je af hoe je er het beste achter komt welke spullen er tot je inboedel behoren? Je kunt jezelf een makkelijke vraag stellen. Alle spullen die je mee kunt nemen naar een ander huis bij een eventuele verhuizing behoren tot de inboedel. 

Denk maar eens aan de bank, het televisie meubel, je eettafel en nog tal van andere waardevolle spullen. De waterleidingen en CV ketel zijn dan weer onroerende goederen. Je kunt ze namelijk niet meenemen of oppakken. Je zult het wellicht niet denken maar wanneer je de waarde van je inboedel optelt kom je vaak uit in de hoge cijfers.

Waarom inboedelverzekering afsluiten?

Wij raden het je aan om de keuze te maken voor inboedelverzekering afsluiten. Deze woonverzekering is erg flexibel en is goed aan te passen naar je persoonlijke situatie. Daarnaast ligt de maandelijkse premie relatief laag met andere verzekeringen. Jij bepaalt bijvoorbeeld zelf de maximale hoogte van het verzekerde bedrag. Dit houdt in dat je een eigen schatting kunt maken van de waarde van je inboedel.

De inboedelwaarde

Het is goed om te weten dat de waarde van de inboedel invloed heeft op de kosten inboedelverzekering. In de algemene regel is het zo dat hoe hoger de inboedelwaarde, hoe hoger de inboedel verzekering kosten. Echter brengt de eigen waarde bepaling wel een aantal risico’s met zich mee.

Zo zijn er veel particulieren op zoek naar een goedkope inboedelverzekering. Zoals hierboven beschreven zal de inboedelwaarde de maandelijkse premie verhogen. Het komt dan ook nog wel eens voor dat particulieren kiezen voor een inboedelverzekering afsluiten met een zo laag mogelijk verzekerd bedrag.

Is dit het geval dan kom je er bij een claim achter dat je bent onderverzekerd. Een juiste waardebepaling is dan ook essentieel. Bij een te hoge inboedelwaarde schatting kun je een te hoge premie betalen. We raden het je dan ook aan om de keuze te maken voor inboedelverzekering vergelijken.

Inboedelverzekering betekenis, premie en voorwaarden

Wanneer we het hebben over de inboedelverzekering betekenis mogen de premie en bijbehorende voorwaarden niet ontbreken. Alle informatie over je polis kun je te allen tijde terugvinden in de voorwaarden. In deze voorwaarden zullen ook situaties staan beschreven waarbij je wel of geen dekking ontvangt. Je ze ook raadplegen wanneer je precies wil weten hoe je moet handelen voor een eventuele claim.

Er bestaan tal van inboedel verzekering aanbieders welke allemaal over voorwaarden beschikken. Aan de deze voorwaarden zit een inboedelverzekering premie verbonden. Om hier een goed overzicht van te ontvangen raden we het je aan om de keuze te maken voor inboedelverzekering vergelijken. Er is namelijk geen eenduidig antwoord te geven op de hoogte van de premie. Deze is namelijk afhankelijk van je persoonlijke situatie en risico’s die je wil afdekken.

Inboedelverzekering vergelijken voor de beste deal

Steeds meer particulieren maken de keuze voor inboedelverzekering vergelijken. En dat is maar goed ook. Je zult namelijk het beste aanbod voor jouw persoonlijke situatie binnen enkele seconden ontvangen. Je beschikt dan ook over een totaaloverzicht waarbij je de mogelijkheid hebt om verzekeraars los met elkaar te vergelijken.

Wij willen dat jij uiteindelijk over de goedkoopste inboedelverzekering beschikt met de best passende voorwaarden. Je wil namelijk niet over of onderverzekerd zijn. Inboedelverzekering vergelijken is dan ook een goed hulpmiddel wanneer je de keuze wil maken voor een inboedelverzekering afsluiten.

Waarom inboedelverzekering vergelijken?

Waarom is inboedelverzekering vergelijken dan zo belangrijk? Vergelijk inboedelverzekering ten allen tijde. De inboedelwaarde welke je wil verzekeren bepaalt voor een groot deel de hoogte van de premie. Deze inboedelwaarde zul je zelf moeten schatten. Tijdens inboedel verzekering vergelijken kunnen we je hier perfect bij helpen.

Onze vergelijker beschikt over een aantal factoren waarop het aanbod wordt gepersonaliseerd. Met deze filters wordt ook de waarde van je inboedel vastgesteld. De maandelijkse premies kunnen onder de aanbieders sterk verschillen. De inboedelverzekering berekenen is eigenlijk essentieel voor een goed passende polis.

Je wilt immers niet onder of over verzekerd zijn. Nadat je de verzekeraars met elkaar hebt vergelijken kun je via ons een inboedelverzekering afsluiten. Je kunt natuurlijk ook overstappen inboedelverzekering. En dit allemaal binnen een tijdsbestek van 3 minuten.

Waar op te letten tijdens inboedelverzekering vergelijken?

Tijdens inboedel verzekering vergelijken zul je al snel zien dat je gebruik kunt maken van een aantal filters. Middels deze filters wordt het aanbod gepresenteerd aan de hand van je eigen wensen en voorkeuren. Aan de hand van deze factoren zal de verzekeraar de voornaamste kosten inboedelverzekering bepalen, namelijk de maandelijkse premie. Hieronder een lijstje met factoren waar tijdens vergelijk inboedelverzekering sterk rekening wordt gehouden.

 • De geboortedatum
 • De postcode
 • De gezinssamenstelling
 • Type woning
 • Aantal kamers in de woning
 • Eigenaarschap van de woning (wie is de eigenaar?)
 • De mate van voorzorgsmaatregelen (alarmsystemen etc.)
 • De woonoppervlakte
 • Netto maandelijks inkomen

Vergelijk inboedelverzekering middels deze factoren en ben verzekerd van de best passende polis. Daarnaast is het goed om te weten dat het maximale verzekerde bedrag aan de hand van ingevulde gegevens wordt berekend.

Het kan natuurlijk nooit kwaad om een rondje te lopen door de woning en op papier een schatting van de inboedelwaarde te maken. Zo ben je al helemaal zeker van het feit dat je over het best passende verzekerde bedrag beschikt.

Overstappen inboedelverzekering

Naast het afsluiten is het natuurlijk ook mogelijk om de keuze te maken voor overstappen inboedelverzekering. Het komt nog wel eens voor dat het actuele aanbod vele malen voordeliger is dan de polis waar je nu over beschikt. Overstappen inboedelverzekering is in dit geval een goede optie. Voordat je deze keuze maakt raden we het je wel aan om de voorwaarden van je huidige verzekeraar te raadplegen. Er kunnen namelijk gevolgen zitten aan een overstap.

Wanneer je overstap wil maken zul je binnen enkele werkdagen een bericht ontvangen of je bent toegelaten. Houd er rekening mee met het feit dat je in deze wachtperiode niet verzekerd bent tegen schade aan je inboedel. En let goed op! Jij moet zelf de oude inboedel verzekering stop zetten. Wij kunnen deze actie niet voor je verrichten. Voorkom ten allen tijde dat je bent verzekerd met twee polissen.

Daarnaast willen we je nogmaals wijzen dat je voor het overstappen inboedelverzekering je huidige polis en voorwaarden moet checken. Het kan nog wel eens voorkomen dat wanneer je tussentijds overstap je een zogenaamde overstapboete moet betalen. Echter kan de besparing groter zijn dan deze boete waardoor het alsnog rendement oplevert.

Kosten inboedelverzekering

Veel mensen zijn benieuwd naar de totale inboedelverzekering kosten. Zoals we hierboven al hadden verteld kun je voor € 10,- tot € 15,- beschikken over een goed passende polis. Maar wat kost een inboedelverzekering nu precies? De totale kosten zullen sterk worden beïnvloed door je persoonlijke situatie en risico’s die je wil afdekken. Zo is bijvoorbeeld de inboedelwaarde een enorm belangrijke factor voor de inboedelverzekering kosten.

Wat kost een inboedelverzekering?

In de algemene regel is het zo dat hoe hoger de inboedelwaarde, hoe hoger de inboedelverzekering kosten. Het kan dan ook goed zijn dat je buurman een veel hogere premie betaalt dan jij. De vraag wat kost een inboedelverzekering? Kun jij zelf het beste beantwoorden. Vergelijk inboedelverzekering om inzicht te krijgen in je eigen maandelijkse premie.

Gemiddelde kosten inboedelverzekering

Daarnaast kunnen we je ook een inzicht geven in de gemiddelde kosten inboedelverzekering. Om een goed gemiddelde te geven zijn de factoren wel erg belangrijk. Houd rekening met het feit dat deze factoren in jouw situatie anders ingevuld moeten worden.

Dit kan zorgen voor een hogere maar ook lagere premie. Als we de gemiddelde kosten inboedelverzekering baseren op een tussenwoning met uitgebreide dekking komen we uit op € 12,50 per maand. Op jaarbasis kost een goed passende inboedel verzekering je dus € 150,-.

Factoren inboedelverzekering kosten

Je kunt het aanbod van de verzekeraars personaliseren middels filters. Kies in dit geval wel voor inboedelverzekering vergelijken. Aan de hand van deze filters zal er ook een worden getoond wat de maandelijkse kosten bedragen. Er bestaan een aantal factoren welke de kosten inboedelverzekering sterk beïnvloeden.

 • De dekking (hoe breder de dekking, hoe hoger de kosten)
 • Je woonlocatie (sommige delen van Nederland beschikken over een hoger risicoprofiel)
 • Eigen risico mogelijkheid

Eigen risico inboedelverzekering, hoe zit het?

De eigen risico inboedelverzekering. Er bestaat nog wel eens onduidelijkheid over. Zo zijn er verzekeringen waarbij een eigen risico in de standaardsituatie van kracht is. In de standaard situatie beschik je over een inboedelverzekering zonder eigen risico. In dit geval hoef je bij een claim niets bij te leggen. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je televisie kapot gaat en je deze wil laten maken. de schade bedraagt € 750,-. Met een eigen risico inboedelverzekering zal een deel van de schade voor jouw rekening komen.

De inboedelverzekering eigen risico wordt voornamelijk gebruikt door de particulieren welke willen beschikken over een goedkope inboedelverzekering. De premie zal namelijk dalen wanneer je hier voor kiest. Hoe hoger het eigen risico, hoe lager de kosten inboedelverzekering.

Inboedelverzekering zonder eigen risico

De meeste huishoudens kiezen voor een inboedelverzekering zonder eigen risico. Echter zijn er wel een aantal verzekeraars welke je verplichten om het eigen risico te nemen. Vanuit het oogpunt van de verzekeraar is deze eigen risico in het leven geroepen om kleine schades tegen te gaan.

Daarnaast zul je bewuster met je inboedel omgaan wanneer je beschikt over een inboedelverzekering eigen risico. Het zogenaamde “moral hazard” wordt hiermee tegengaan. Bij sommige verzekeraars is het dus niet mogelijk om een inboedelverzekering zonder eigen risico af te sluiten.

Eigen risico inboedelverzekering voor verschillende schadeoorzaken

Het komt nog wel eens voor dat er voor sommige schadeoorzaken een eigen risico bedrag is vastgesteld. Hierdoor wordt de eigen risico inboedelverzekering als het ware verplicht gesteld. Met name schade door diefstal en inbraak wordt vaak belast met een eigen risico.

Ook je woonlocatie is voor de verzekeraar erg belangrijk. Woon je in een grote stad dan is je risicoprofiel vaak groter. Uit de cijfers blijkt namelijk dat deze plekken over hogere inbraak en diefstal cijfers beschikken. De verzekeraar houdt er allemaal rekening mee. Hierdoor kan het zijn dat je een inboedelverzekering eigen risico van € 250,- per claim moet betalen. Voor meer informatie over het eigen risico tijdens een claim van inbraak of diefstal kun je terecht in de voorwaarden.

De beste inboedelverzekering, waar vind ik deze?

Op zoek naar de beste inboedelverzekering voor jouw persoonlijke situatie? Een goede keuze. Je wil namelijk voorkomen dat je niet weet waar je aan toe bent. Daarnaast is onder en over verzekering bij de inboedel verzekering een veelvoorkomend probleem. Je zult wellicht verwachten dat wij de beste inboedelverzekering zo aan kunnen wijzen. Echter is dit niet het geval.

Zoals we je op deze pagina hebben verteld zul je tijdens inboedelverzekering vergelijken een persoonlijk aanbod ontvangen. Dit is gebaseerd op basis van de door jou ingevulde gegevens in de filters. Daarnaast kan de inboedelwaarde voor persoon A veel hoger liggen dan persoon B. De inboedelwaarde bepaalt voor een groot deel de premie. Een goede inboedelverzekering laat zich voornamelijk kenmerken door een goed pakket aan voorwaarden tegen een passende maandpremie.

Je kunt de beste inboedelverzekering vinden op deze pagina. Wij vergelijken de beste aanbieders van de betreffende verzekeringen op onafhankelijke basis. Om tot de beste inboedelverzekering te komen kun je er ook nog voor kiezen om een aantal aanbieders los met elkaar te vergelijken. Zo weet je zeker dat je een perfect passende polis beschikt.

Is de inboedelverzekering verplicht?

Er zijn een aantal verzekeringen in Nederland die je verplicht moet afnemen. Denk maar eens aan de zorg– en autoverzekering. Maar hoe zit het met de inboedel verzekering? Is een inboedelverzekering verplicht? Deze verzekering is in Nederland niet verplicht.

Er bestaan vrijwel geen woonverzekeringen welke je door wet- en regelgeving moet afsluiten. Echter kan het wel voorkomen dat sommige instellingen een woonverzekering eisen voordat ze met je in zee gaan.

Schade door brand, storm, inbraak of diefstal aan je inboedel is volledig verzekerd. Ondanks het feit dat de inboedel verzekering niet verplicht is kan het goed uitkomen. En voor de maandelijkse premie kun je het eigenlijk ook niet laten liggen. Doe is gek en kies voor inboedelverzekering vergelijken. Een goed dekkende polis ligt ongeveer tussen de € 10,- en € 15,- per maand. Deze kosten zijn nihil in verhouding met eventuele schade aan je inboedel.

De inboedelverzekering dekking

Wellicht heb je wat vragen over de inboedelverzekering dekking. Geen probleem, wij kunnen je antwoord geven op de vraag: wat valt onder inboedelverzekering? Wanneer je beschikt over een inboedel verzekering ben je gedekt tegen schade door brand, storm, inbraak of diefstal. Echter ligt het wel wat genuanceerder. Er wordt door de verzekeraar namelijk altijd gekeken naar de oorzaak van de schade. In de voorwaarden kun je alle situaties en oorzaken van schade met dekking terugvinden.

Wij raden het je aan om je in te lezen over de inboedelverzekering dekking. Zo weet je zeker dat je niet in de koude kleren komt te staan wanneer je schade wil claimen. Hieronder hebben we van alles besproken. Van de All Risk dekking tot de eigen risico inboedelverzekering.

Wat valt onder inboedelverzekering?

De dekking inboedelverzekering biedt je een schadevergoeding tegen schade die is veroorzaakt aan al je onroerende goederen. Alles wat je kunt oppakken en meenemen wordt gezien als onroerend goed. Veel mensen beschikken over een hoge inboedelwaarde. Maar wat valt onder inboedelverzekering? Wat er allemaal onder de dekking wordt gerekend kun je ten allen tijde terugvinden in je eigen voorwaarden.

Veel mensen kiezen voor een inboedelverzekering zonder eigen risico. Zij hoeven bij een eventuele claim niet naar de eigen portemonnee te trekken. Wil je echt over de goedkoopste inboedelverzekering beschikken? Maak de keuze voor een eigen risico inboedelverzekering.

Oorzaken die zijn uitgesteld van inboedelverzekering dekking

Zoals we je hierboven hebben verteld is het voor de verzekeraar uitermate belangrijk om de oorzaak van de schade te achterhalen. Er zijn namelijk een aantal situaties en oorzaken waarbij je bent uitgesteld voor een dekking inboedelverzekering. Hieronder een aantal oorzaken waarbij er over het algemeen door alle verzekeraars geen schade wordt gedekt.

 • Schade die door opzet is ontstaan
 • Schade door nalatigheid van onderhoud
 • Schade door terrorisme
 • Schade ontstaan door constructie- en bouwfouten
 • Schade door natuurgeweld (overstromingen en aardbevingen)

Verschillende soorten dekking inboedelverzekering

Wil je een inboedelverzekering afsluiten? Je zult als snel genoeg zien dat je een keuze moet gaan maken uit verschillende soorten dekkingen. Doorgaans kun je de keuze maken uit de All Risk inboedelverzekering, uitgebreide en standaard inboedel verzekering. De meeste mensen kiezen voor een standaard dekking waarmee je bent verzekerd tegen de meeste oorzaken van schade door brand, diefstal, inbraak of water.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je over een hogere inboedelwaarde beschikt en graag meerdere risico’s wil afschermen. Je zult waarschijnlijk voor een All Risk inboedelverzekering moeten kiezen. Logischerwijs liggen de kosten wat hoger maar krijg je hier wel veel betere voorwaarden voor terug. Kies voor inboedelverzekering vergelijken en kom er direct achter welke dekking inboedelverzekering het beste bij jouw situatie past.

Wil je meer informatie over de verschillende soorten dekkingen? Lees dan vooral door. We zullen hieronder nog meer bespreken over de inboedelverzekering All Risk.

De All Risk inboedelverzekering iets voor mij?

Wanneer is de All Risk inboedelverzekering geschikt voor mij? Dit kun jij zelf het beste bepalen. Met een All Risk inboedelverzekering wordt er namelijk flexibeler gekeken naar de oorzaak van de schade. Het grootste voordeel van deze dekking is dat ook plotselinge onvoorziene gebeurtenissen worden vergoed.

De goedkope inboedelverzekering

We hebben het op deze pagina al een aantal keer gehad over de goedkope inboedelverzekering. Steeds meer mensen worden zich bewust van de prijsverschillen tussen verzekeraars en willen profiteren van de goedkoopste inboedelverzekering. Ook het overstappen is de laatste jaren enorm populair geworden. Tijdens inboedelverzekering vergelijken zul je een persoonlijk aanbod ontvangen. Deze is afgestemd op je persoonlijke situatie middels de filters. Bovenaan in de vergelijker kun je de goedkoopste inboedelverzekering vinden.

Waar moet ik op letten voor de goedkoopste inboedelverzekering?

De goedkoopste inboedelverzekering laat zich voornamelijk kenmerken door een polis welke een lage inboedelwaarde vertegenwoordigt. Hoe lager de inboedelwaarde, hoe lager de maandelijkse premie. Aan de hand van je inboedelwaarde wordt het totale verzekerde bedrag vastgesteld.

De makkelijkste manier om over een goedkope inboedelverzekering te beschikken is het vergelijken van alle verzekeraars. Houd echter wel rekening met het feit dat de goedkoopste inboedelverzekering niet betekent dat deze ook het beste is. Je wil ten alle tijden voorkomen dat je bent onderverzekerd bij eventuele schade.

Goedkope inboedelverzekering met het eigen risico

De meeste huishoudens prefereren de goedkoopste inboedelverzekering zonder eigen risico. Wij begrijpen dit goed. Wanneer je een keer schade ondervindt aan je inboedel wil je gewoon het volledige bedrag vergoed krijgen. Gelukkig is het eigen risico inboedelverzekering niet bij iedere verzekeraar verplicht gesteld.

Echter zal met de keuze voor een eigen risico bedrag je maandelijkse premie aanzienlijk dalen. Het risico van de verzekeraar daalt. Ook zul je bewuster omgaan met de inboedel. Het is een soort win – win situatie. Bij een claim is het eigen risico geen voordeel. Het is dan ook niet gek dat veel huishoudens op zoek zijn naar de goedkoopste inboedelverzekering zonder eigen risico.

Neem voorzorgsmaatregelen voor een goedkope inboedelverzekering

Tijdens inboedelverzekering vergelijken is er gevraagd naar de voorzorgsmaatregelen die je hebt genomen in de woning. Het gaat immers alleen maar om risico voor schade. Beschikt jouw woning over de gestelde eisen dan zul je vaak worden beloond met een korting. Je kunt jezelf waarschijnlijk wel voorstellen dat de kans op inbraak en diefstal daalt met een kwalitatief camera systeem.

Inboedelverzekering student, bestaan ze?

De inboedelverzekering student. Veel uitwonende studenten beschikken voortaan over een inboedel. Een belangrijke voorwaarde voor jongeren is dat de studenten inboedelverzekering niet te duur mag zijn. De inboedelwaarde ligt vaak niet enorm hoog waardoor de premie erg zal meevallen. Echter kan er veel gebeuren in bijvoorbeeld een studentenhuis of je kamer. Er kan dan nog wel eens kapot gaan of gestolen worden. Een inboedelverzekering student wordt dan ook steeds vaker gekozen.

Er zijn een aantal verzekeraars op de markt welke een speciale inboedel verzekering in het leven hebben geroepen voor studenten. De voorwaarden zijn toegespitst op studenten waardoor er ook in de kosten kan worden gesneden. Een inboedelverzekering studenten laat zich voornamelijk kenmerken door een lage maandpremie met een smalle dekking. Meer is ook niet nodig.

Alternatieven voor studenten inboedelverzekering

Als alternatief voor de inboedelverzekering student kun je ook de keuze maken voor een reguliere variant. Dit is in principe geen ramp omdat je over een relatief lage inboedelwaarde beschikt. Zo zijn er ook verzekeraars die speciale aanbieden hebben voor de alleenstaande huurder.

Als we kijken naar de wensen en voorkeuren van de student zien we nog steeds een te brede dekking. De voorwaarden zijn simpelweg te breed waardoor je als het ware bent over verzekerd. Je betaalt voor voorwaarden voor spullen waar je op dat moment niet eens schade aan kunt krijgen. Het grootste nadeel is dat de premie hierdoor ook zal stijgen. Een student wil niet teveel betalen voor verzekeringen.

Inboedelverzekering student en kortingen

Een alternatief voor een inboedel verzekering die speciaal is toegespitst op de student is een korting. Omdat niet iedere student in Nederland kiest voor een dergelijke verzekering is de vraag niet enorm groot. Desalniettemin zijn er verzekeraars die graag mee willen denken aan de wensen voor de student met een inboedel. Zo staat de verzekeraar Univé bekend om haar studenten kortingen. Alleen studenten kunnen profiteren van dit voordeel. Vaak ontvang je een korting op de maandelijkse premie tussen de 10% en 20%.

Je kunt er als student ook voor kiezen om meerdere verzekeringen bij een en dezelfde aanbieder onder te brengen. Zo beschik je sowieso over de zorgverzekering. Veel studenten hebben ook hun eerste eigen auto en moeten over een eigen autoverzekering beschikken.

Heb je ook net een nieuwe inboedel bij de IKEA gekocht en wil je deze graag verzekeren tegen schade met een inboedel verzekering? Het is wellicht slim om te kijken of er een verzekeraar is welke jouw in alle deze verzekeringen kan voorzien.

Maak je hier gebruik van dan kun je vaak profiteren van combinatiekorting. Tevens levert het je ook minder rompslomp op. Houd wel rekening met het feit dat sommige verzekeraars wel degelijk duurder zijn dan de ander. Sluit je ze allemaal af bij een dure aanbieder dan kan het alsnog zijn dat je meer betaalt. Ondanks de korting die je hebt ontvangen. In dit geval is het gewoon slimmer om alle verzekeringen los af te sluiten.

Waarom kiezen voor Helpmijmetverzekeren?

Je vraagt je wellicht af waarom je zou moeten kiezen voor Helpmijmetverzekeren? Op onze website is het mogelijk om alle aanbieders van inboedelverzekeringen met elkaar te vergelijken. Bij ons ben je verzekerd van het feit dat de vergelijking op een onafhankelijke basis plaatsvindt.

Wij beschikken over de meest actuele premies, kortingen en aanbiedingen. Het is dan ook al snel mogelijk om tientallen euro’s te besparen binnen enkele minuten. Maak gebruik van onze inboedel verzekering vergelijker en personaliseer het aanbod middels de filters. Zo weet je zeker dat je over een passende dekking beschikt tegen de voordeligste premie. Laat deze kans dan ook niet liggen, het duurt maar 3 minuutjes.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor alle informatie over de inboedel verzekering. Alle belangrijke punten komen op deze pagina aanbod. Kom alles te weten over de kosten, dekkingen, het eigen risico en nog flink wat meer. Zo beschik jij over de kennis en tricks om over de beste inboedel verzekering te beschikken.

N

Onafhankelijk vergelijken

N

Kortingen en aanbiedingen

N

Het volledige aanbod

N

Actuele premies

N

Alle nodige informatie

N

Besparen in 3 minuten!

beste inboedelverzekering 2017
inboedelverzekering telefoon

Wat zeggen anderen over ons?

Ik was op zoek naar een voordelige inboedel verzekering voor mijn kamer in een studentenhuis. Na het vergelijken bij Helpmijmetverzekeren.nl had ik binnen 3 minuten de beste deal! Een échte aanrader!

Steven (vergeleken op 18/06/2019)

Na lang twijfelen tussen een aantal inboedelverzekeraars ben ik door de vergelijking enorm geholpen. Ik beschik over de best passende dekking en ben niet over verzekerd. Volgend jaar ga ik het zeker weer proberen!

Henriëtte (vergeleken op 03/04/2019)

Na 3 jaar bij dezelfde verzekeraar eindelijk overgestapt naar een nieuwe aanbieder met betere voorwaarden en premie. Ik heb een besparing van maar liefst € 127,66 kunnen behalen!

Evelien (vergeleken op 26/06/2019)

Welke inboedelverzekeringen vergelijken wij?

studenten inboedelverzekering
inboedelverzekering studenten
inboedelverzekering student
wat is een inboedelverzekering
inboedelverzekering telefoon laten vallen
wat valt onder inboedelverzekering
inboedelverzekering laptop
inboedelverzekering geweigerd
inboedelverzekering eigen risico
wat kost inboedelverzekering
inboedelverzekering bedrijf
waterschade laminaat inboedelverzekering