...

Over ons, kom alles te weten over Helpmijmetverzekeren.nl

Iedereen verdient een goede deal!

Met ons team hebben wij ervaren dat er steeds meer Nederlanders over een torenhoge maandelijkse premie voor hun verzekering zitten. Dit is vanaf NU voorbij! Wij vinden dat jouw zuurverdiende geld niet naar onnodig hoge dekkingen, premies of overstapboetes moet gaan. Deze besparingen kun je uiteindelijk weer uitgeven aan leukere dingen zoals vakantie en dagjes weg met de familie! Maak gratis gebruik van onze diensten en bespaar jezelf honderden euro’s op allerlei soorten verzekeringen.

 

De werkwijze van Helpmijmetverzekeren.nl

Het team van Helpmijmetverzekeren vindt dat iedere consument op het gebied van verzekeringen een geweldige deal moet ontvangen. Op deze website is het mogelijk om het te realiseren en we willen je hier graag bij helpen. Met onze handige vergelijkers maken wij het mogelijk voor jou om de beste premies en dekkingen te behalen.

Probeer het eens uit! De grootste, beste, betrouwbaarste en natuurlijk de goedkoopste aanbieders kun je vergelijken door middel van onze eenvoudige vergelijkers. Met een paar klikken heb je een persoonlijk aanbod afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Wij wensen je alvast veel plezier met een besparing van honderden euro’s op jouw maandelijkse premie.

Maak gebruik van onze gratis & onafhankelijke verzekering vergelijkers

Op onze website krijg je de mogelijkheid om alle aanbieders van verzekeringen met elkaar te vergelijken. In onze vergelijker worden actuele aanbiedingen en kortingen weergegeven, zo kun je ook nog eens profiteren van honderden euro’s bij het afsluiten van een nieuwe verzekeringspolis. Het is natuurlijk ook mogelijk om over te stappen. Geen enkel probleem.

Het mooiste moet nog komen, vergelijken is namelijk volledig onafhankelijk en gratis. Dit betekent dat we niet aangesloten zijn bij een specifieke verzekeraars. Gegarandeerd een eerlijke onafhankelijke vergelijking zonder gedoe. 

Het verdienmodel van Helpmijmetverzekeren

Helpmijmetverzekeren heeft een eenvoudig verdienmodel. Transparantie bij ons een kernwaarde. Zo geven we je ook duidelijkheid over hoe wij worden beloond. Voor elke afgesloten verzekeringspolis die voortkomt uit de vergelijker krijgen wij een vergoeding. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij onafhankelijk verzekeraars kan vergelijken en jezelf kunt inlezen in de belangrijkste zaken. Daarnaast bestaat er een grote kans dat jij kunt besparen of over de voordeligste en best passende polis beschikt. Van de beloning wie hier voor krijgen kunnen wij de huur betalen. 

Een echte win-win wat ons betreft, mocht je nog vragen hebben over ons verdienmodel of het onafhankelijk vergelijken? Geen enkel probleem, laat je vraag achter aan de onderkant van de pagina. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden! Aarzel geen moment. Op- of aanmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom!

We zijn een vergelijkingssite die voldoet aan de eisen!

Vergelijkingssites, je ziet ze waarschijnlijk om de haverklap wanneer je aan het rondsurfen bent op het internet. Het is dan natuurlijk wel handig om te weten welke vergelijkingssite aan de wensen en eisen voldoet. Daarom heeft ConsuWijzer, een overheidsorganisatie met advies voor de consument, een aantal eisen opgesteld waar een vergelijkingssite aan moet voldoen!

Wij kunnen je verzekeren bij helpmijmetverzekeren.nl dat we aan de eisen voldoen van ConsuWijzer:

  • Helpmijmetverzekeren maakt gebruik van een vergelijker, die vergelijkt aan de hand van uw persoonlijke situatie en wensen.
  • Gebruik van een vergelijker met een overzichtelijk en volledig kostenoverzicht, zo kun je niet overvallen worden door onverwachte kosten!
  • Gebruik van een vergelijker die alle verzekeraars in Nederland met elkaar vergelijkt, zo ben je verzekerd van de goedkoopste en beste deal.
  • Transparant zijn over alle voorwaarden, deze moet bekeken kunnen worden door de consument, zo weet je altijd waar je aan toe bent.
  • Transparantie over ons verdienmodel naar de consument, dit is bij ons team immers een kernwaarde.

Ons team

Wij kunnen u met trots mededelen dat er bij Helpmijmetverzekeren een geweldig team klaarstaat voor al jouw wensen en vragen. Als je aan ons team denkt, dan kun je denken aan mannen en vrouwen, die na werktijd nog eventjes snel de laptop openen om de laatste updates toe te voegen aan de website.

Helpmijmetverzekeren garandeert je dus dat je altijd wordt voorzien van de nieuwste aanbiedingen en kortingen van alle verzekeringen in Nederland. Het doel van ons team is dan ook om jou aan een zo geschikt en goedkoop mogelijke financieel product te helpen! Heb je vragen aan ons team of over het team? Dan kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Dit kan door middel van een mailtje naar: info@helpmijmetverzekeren.nl

Jouw mening is belangrijk!

Helpmijmetverzekeren is een vergelijkingssite, die altijd streeft naar innovatie, kwaliteit en service. Daarom is jouw mening van groot belang voor ons! Het team stelt het zeer op prijs wanneer je jouw suggesties of meningen aan ons laat horen. Denk hierbij aan service verbeteringen of website verbeteringen, die het voor jou nog makkelijker maken om een goedkope en geschikte deal te vinden.

Laat uw mening of suggestie achter in de comment sectie of stuur ons een mailtje. Het team zorgt ervoor dat je binnen 24 uur een reactie terug hebt op jouw vraag of suggestie. Ons team bedankt vooraf alvast voor de mogelijke verbeteringen die ontstaan uit jouw suggesties of mening!

    Neem contact op